Massolit Book Blog Awards

massolit-logo

När priset hette Forma Books Blog Award vann enligt O priset för bästa bokblogg 2012. Det var stort. Nu heter priset istället Massolit Book Blog Award och Kulturkollo är nominerade i samma kategori och frågan är om det inte är ännu roligare.

Det var i våras som vi började prata om att det hade varit roligt att göra något gemensamt. Inte istället för våra egna bloggar, utan som ett komplement. Vi är sju personer som bloggar på Kulturkollo och vi är både lika och olika. Det gör att samarbetet funkar, men att bredden finns där.

På onsdag åker jag och Anna till Stockholm för att vara med på utdelningen av Massolit Book Blog Awards 2015. Jag känner att det kan bli svårt, då Dark Places och Tystnad är både är otroligt bra bloggar och Kulturkollo är dessutom en ganska ny blogg.

Vill du rösta på Kulturkollo kan du göra det här.

 

Det här är inlägg 7/100 i utmaningen #blogg100

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: