Happy National Reading Month

Tydligen är mars National Reading Month i alla fall i USA. Jag tänkte att jag skulle fira den jag också. Behovet av att läsa är stort, men nu när tiden borde finnas är jag helt tom på energi och har inte lyckats läsa speciellt mycket. När jag nu lovat mig själv att blogga varje dag, sa jag också se till att läsa varje dag. Just nu är jag splittrad i min läsning och läser flera böcker. Dags för en koll.

På min Kindle är det Lotus blues av Kristina Ohlsson som gäller. Riktigt spännande faktiskt. Eller faktiskt är fel ord, Ohlsson brukar ju vara bra. Jag var bara lite sur på att hon dumpade sina vanliga poliser och har därför inte läst.

På min iPad läser jag biblioteksböcker i e-format och just nu har jag gett mig på Dag ut och dag in med en dag i Dublin av Erik Andersson.

Pappersböcker så, det blir inte så många längre, men just nu läser jag två: En tyst minut av Siegfried Lenz och Svensk synd av Martin Jern, som jag helt ärligt glömt bort lite. Måste åtgärdas.

Ska snart påbörja Mogen för skrubben av Sonja Krapu, som fick följa med hem från bibloteket idag.

Ska försöka fira ordentligt i mars och förhoppningsvis läsa massor av böcker.

 

Det här är inlägg 6/100 i utmaningen #blogg100

1 reaktion på ”Happy National Reading Month”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: