Att omfamna mörkret

Det är november. Allt är grått. Det regnar. Ett hus ska byggas. I förråd, på vind och på andra ställen i det gamla huset ska saker rensas bort och slängas. Allt annat ska packas ner i lådor. Det är massor att göra på jobbet. En lärobok ska skrivas. Ungarna är förkylda. När de är friska ska de köras till diverse aktiviteter. Jag är förkyld. Så stressad att jag har svårt att sova. Trött.

Eländes elände alltså och då kan det vara bra att komma ihåg är att allt trots allt inte gått åt helvete. Ännu. På Kulturkollo handlar veckan om vad som händer när allt faktiskt gått åt helvete. Det handlar om dystopier. Lika bra att vältra sig i mörker och elände den här tiden på året.

Snart är det vår. Tills dess ska jag göra ett försök att omfamna mörkret. Och snoret.

 

Photo by Nick Cooper on Unsplash

2 reaktioner på ”Att omfamna mörkret”

  1. Nä usch, låter inte kul. Hoppas förkylningar och sånt blir bättre och att du reder ut höststormen. En dystopi i såna här situationer är ju aldrig fel.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: