Fyra sanningar och en lögn

Jag har inte levt ett lika spännande liv som Lyran uppenbarligen gjort, men deltar ändå i utmaningen, där det gäller att berätta fyra sanningar och en lögn om sig själv. Utmaningen är kopplad till veckans tema på Kulturkollo, som är hemligheter och lögner.

1. Jag är paniskt rädd för spindlar och funderar ofta på att flytta till lägenhet igen, för att slippa skogens gäster.

2. Under min (ena) möhippa träffade vi en känd komiker från trakten och vi vigdes av en medföljande präst. Jag har alltså två män.

3. När vår buss åkte av vägen och vi var strandsatta i en liten vietnamesisk by, hade jag ett mycket trevligt samtal med en gammal dam. Hon talade vietnamesiska, jag talade svenska, men det funkade utmärkt.

4. Trots min telefonskräck arbetade jag som telefonist i drygt tio år. Fortfarande har jag svårt att ringa telefonsamtal privat och drar mig väldigt för det.

5. För att lugna mig under min andra uppkörning diskuterade jag frenetiskt Strindberg med en ganska överraskad man från Trafikverket, som svarade snällt och gav rätt bra synpunkter faktiskt.

 

Där har ni lite info om mig. Inte så spännande, men nästan helt sann. Lyrans fem punkter är som sagt bra mycket mer exotiska.

9 reaktioner på ”Fyra sanningar och en lögn”

  1. Inte lätt att gissa här, men jag tror jag väljer bort Strindbergsnacket på 5:an. Hade du liksom inte fullt upp med att koncentrera dig på körningen? 😉

  2. Jag tror inte på Strindberg och körskolläraren … Jag hade inte en chans att konversera när jag körde upp.

  3. Jodå, hon snackade säkert Strindberg när hon körde upp, jag borde också haft med en (sann) utsaga om när jag tog körkort. Fick lappen trots att jag körde 70 på 50-sträcka. Men Linda, du kan nog tänkas vara rädd för spindlar.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: