Bara titta lite

Vet inte om jag tycker att det är helt schysst mot oss abibliofober att saluföra böcker i mataffären. Just idag stod jag emot frestelsen att bära hem en ny bok, men det har mer att göra med att huset är visningsstädat, än att jag blivit av med mitt köpberoende.

Ofta talas det om att internetbokhandlar är ett hot mot fysiska diton, men borde inte de gigantiska pockethyllorna i mataffärerna utgöra ännu större konkurrens? Om inte annat borde det värnas om oss bokberoende.

bild(49)

4 reaktioner på ”Bara titta lite”

  1. Här stämmer det verkligen att stora mängder av varor lockar. Lyckades stå emot en sådan hylla på Åhléns nyligen.

    1. Känner mig nöjd varje gång jag lyckas stå emot. Istället slinker en e-bok in i min Kindle och då syns det ju inte. 🙂

  2. Haha, ja det är jobbigt att gå förbi de där hyllorna. Blir lätt att det slinker ner en liten pocket i vagnen… För att inte tala om när de ställer fram sprillans nya böcker till extrapris om man har ICA-kort t ex… Ojojoj säger jag bara 😉

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: