Födelsedagspresentkort

1796

Någon form av utlottning måste jag ändå ha så här på födelsedagen. Om en vecka 31/7 får en lycklig läsare ett presentkort på 100 kronor från Glansholms Bokhandel, vilket bör räcka till en pocketbok och porto. Eller så kan du göra en lite extra stor beställning till ett lite billigare pris.

För att vara med behöver du lämna en kommentar och sprida information om utlottningen på blogg, FB, Twitter eller liknande. Berätta gärna vilken bok du planerar att köpa, så får jag lite boktips på köpet.

Lycka till!

 

18 reaktioner på ”Födelsedagspresentkort”

  1. Blev halva kommentaren borta? Skulle tillägga att om jag vinner ser jag fram emot att välja och vraka bland sortimentet

  2. Grattis på dagen! Tiden går fort när man har roligt 🙂

    Jag vill så klart gärna vara med o tävla. Om jag vinner tänker jag köpa The Blazing World – Siri Hustvedt, nu Man Booker-nominerad o kanske kommer jag också få träffa henne på Bokmässan i september.

  3. Grattis till 4 år!
    Jag har lagt ut länk på min FB-sida och skrivit om den på twitter.
    Just nu är mitt huvud i en feberdimma så jag har inte valt vilken bok jag skulle köpa om jag vann 😉

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: