Äntligen

Nu har min nya leksak kommit. Om jag använt den? Självklart. Om jag råkat klicka hem några nya böcker? Meh, hur ska jag annars kunna se om den funkar?
Först ut är The Outcast dead, men tyvärr tog det inte mer än någon sida förrän den kära Ruth nojade om vikt.

Och ja, jag vet att jag inte borde hylla hemska företag, men jag är barnsligt glad över min Kindle. Förlåt!

20140605-151134-54694067.jpg

16 reaktioner på ”Äntligen”

  1. Tack! I sommar ska det läsas en massa på engelska. Passar perfekt då jag bara ska undervisa i svenska nästa läsår. 😉

  1. Paperwhite. Har också en letto, men kan bara använda den ute, i övrigt är kontrasten för dålig. Skänker den (och det knallrosa fodralet) till maken. 🙂

 1. Åh! Jag med! Jag med! Det är nästan så att jag sover med den i sängen. Så himla smart grej!!
  Pappersböckerna som borde läsas bara ligger i hyllan och i stället bär jag med mig min Kindle överallt.

  1. Samma här. Har den *harkel* nästan…. eh…. i sängen. Nästan som i… ja… i då. Den sover där. Jag menar… eh…. den sover ju givetvis inte, den bara vilar. Befinner sig i viloläge. Just det. Så var det.

   *ser ut som jag inte alls ser den som en levande varelse*

   1. I verkligheten har de nog bara en färg för fodralen: diffus lila. Vare sig man beställer mörkblå (som jag trodde att jag gjorde), ill-lila, svart, röd eller grön – så får man diffus lila. Det har säkert något med kulturkrockar att göra. Eller kompabilitet. Eller nåt.

 2. Håller med Anna, jag är mycket lycklig tillsammans med min läsplatta men vill väldigt gärna ha en kindle också, fixar dock inte riktigt att motivera innehav av två läsplattor… När det gäller Ruth kan jag glädja med att det inte är så fasligt mycket mer viktnojande i boken, en positiv överraskning faktiskt, och en riktigt stark bok i serien 🙂

  1. Skönt! Läser vidare. Och det där med två plattor är lite pinsamt, men jag låtsas att den andra är makens.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: