Ikväll är det Håkan som gäller

Solen har försvunnit och det är lite grått. Förhoppningsvis betyder det inte att regnet tänker komma tillbaka. Ikväll är det nämligen ett fullsatt Ullevi som är platsen att vara på när kung Håkan ska underhålla.

Jag hoppas få höra Nu kan du få mig så lätt, Det kommer aldrig va över för mig, När lyktorna tänds, Valborg (förutom de två första fraserna då … ), Brännö serenad, En vän med en bil, För en lång lång tid,  Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig och tänk om den här damen hade kunnat dyka upp …

4 reaktioner på ”Ikväll är det Håkan som gäller”

  1. Om du bara visste hur avundsjuk jag är på alla er som fick chansen att se detta evanemang på plats i stället för att följa en live chat på Aftonblandet.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: