Sommartid

Jag går ner på sommartempo de närmaste veckorna och lovar inlägg, men inte varje dag. Jag lägger också Bokgeografi på is. Nu ligger mitt fokus på skolavslutningen, sedan blir det en tur till Frankrike och därefter hoppas jag ägna böcker bra mycket mer tid än datorn. Tänkte bara förvarna. Trevlig läsning önskar jag er alla!

 

Photo by Aaron Burden on Unsplash

 

6 reaktioner på ”Sommartid”

    1. Tack detsamma! Det kommer säkert en del inlägg, men tanken är att det verkligen bara ska bli när jag känner för det!

    1. Då hoppas jag att du får läst massor! Min läsning har kommit igång lite faktiskt, på bekostnad av andra bloggar som jag inte läst så mycket det senaste.

  1. För mig är det jobbet och pluggandet som får pausa. Sällan har jag så mycket lust att blogga som just på sommaren. Tid finns för både läsning och skrivande, snart så är det dags. Önskar dig en skön, kravlös sommartid!

    1. Jag har alldeles för mycket jobb och plugg kvar för att kunna pausa det tyvärr. Men hoppas hitta tid för läsning, så det får prioriteras!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d