I veckan ska jag läsa…

Dags att bli lite strukturerad. Jag inbillar mig ofta att tricket är att skriva en lista, men glömmer lätt att det är en fördel att följa den också. Det är jag sämre på. Den här veckan ska jag i alla fall läsa Själens osaliga längtan, eftersom Bokbubblarna ska dissekera den på torsdag. Om jag börjat? Nej, men jag vet var den är. Alltid en fördel.

Jag och Fiktiviteter läser ju Pappersstäder tillsammans och har till den 26e på mig att läsa 100 sidor och tänka ut något smart att blogga om. Tur att vi är två om inlägget och att den andra är just Helena som är queen of smarta blogginlägg.

Sedan håller jag på med Fågelburen av favoriten Lisa Jewell (med en blurb av just precis denna bloggare) och Just one day av en annan favorit, nämligen Gayle Forman. Lite trög än så länge tyvärr. Trög, men mycket vacker är också En av oss sover av superbegåvade Josefine Klougart. En bok som imponerar, men också får mig att känna mig lite, lite korkad.

Sedan finns typ 60 NP-uppsatser för år 6 att läsa också, om jag skulle tröttna på böckerna menar jag.

1 reaktion på ”I veckan ska jag läsa…”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: