Hejdå och hej

Ni vet att jag är en rastlös själ och det är därför jag flyttar min blogg. Igen. Namnet är detsamma, innehållet kommer ni säkert också känna igen, men platsen är en annan. Jag kommer också att få ett gäng kollegor och det ska bli kul. Jag behöver en nystart, då jag känner att jag dragit den här bloggen så måga varv att inspirationen börjar försvinna. Från och med nu hittar ni enligt O på Litteraturmagazinet. Jag hoppas verkligen att ni följer med dit och att ni fortsätter fylla kommentarsfältet med era klokheter!

Så det är inte hejdå, utan på återseende.

 

25 reaktioner på ”Hejdå och hej”

  1. Grattis till litteraturmagazinet som fått en sån förstärkning! Tycker deras blogg eller sajt eller vad den rätta benämningen är, är rörig och oinspirerande så du kommer verkligen att vara ett lyft!

  2. Vad roligt för dig! Litteraturmagazinet är en så bra idé och jag gillar verkligen att de finns, men även jag tycker att sidan är rörig och tittar därför inte in så ofta.

  3. Lycka till på nya stället, jag följer förstås med! Förstår verkligen suget efter kollegor, och inspiration…

  4. Lycka till Linda!

    Även jag tillhör den skara som tycker att Litteraturmagazinet är rörigt, så jag tittar aldrig in där. Jag får smått panik vid tanken på att förlora dig då du är min boktipsare nummer 1, så jag får väl helt enkelt lära mig att gilla sidan. 🙂 Vem ska annars tipsa mig om böcker?

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: