enligt O

Tankar från en bokberoende

Hejdå och hej

Ni vet att jag är en rastlös själ och det är därför jag flyttar min blogg. Igen. Namnet är detsamma, innehållet kommer ni säkert också känna igen, men platsen är en annan. Jag kommer också att få ett gäng kollegor och det ska bli kul. Jag behöver en nystart, då jag känner att jag dragit den här bloggen så måga varv att inspirationen börjar försvinna. Från och med nu hittar ni enligt O på Litteraturmagazinet. Jag hoppas verkligen att ni följer med dit och att ni fortsätter fylla kommentarsfältet med era klokheter!

Så det är inte hejdå, utan på återseende.

 

Föregående

Snabbt, kvickt och lätt

Nästa

Hellberg för barn

25 kommentarer

 1. Förändring förnöjer… Jag hänger definitivt med!

 2. Lycka Till med flytt och nytt uppdrag!

 3. Jag ska försöka hänga med, men tycker Litteratumagasinet är så rörigt.

 4. Grattis till litteraturmagazinet som fått en sån förstärkning! Tycker deras blogg eller sajt eller vad den rätta benämningen är, är rörig och oinspirerande så du kommer verkligen att vara ett lyft!

 5. Vad roligt för dig! Litteraturmagazinet är en så bra idé och jag gillar verkligen att de finns, men även jag tycker att sidan är rörig och tittar därför inte in så ofta.

 6. Lycka till på nya stället, jag följer förstås med! Förstår verkligen suget efter kollegor, och inspiration…

 7. Ok, då har jag flyttat dig på länklistan.
  Lycka till nu hos LM!

 8. Spännande! Jag brukar mest läsa det som jag hittar via fejjan (på litt.magasinet) men jag får bli en flitigare besökare då! 🙂

 9. Lycka till med flytten!

 10. Lycka till Linda!

  Även jag tillhör den skara som tycker att Litteraturmagazinet är rörigt, så jag tittar aldrig in där. Jag får smått panik vid tanken på att förlora dig då du är min boktipsare nummer 1, så jag får väl helt enkelt lära mig att gilla sidan. 🙂 Vem ska annars tipsa mig om böcker?

 11. *ändrar bokmärket*
  Kul med nystart. Det blir säkert minst lika bra där!

 12. Vad spännande! Grattis! Självklart fortsätter jag läsa. 🙂

  • Tack! Jag hoppas att min blogg ska bli bättre på ny plats. Behöver inspiration!

 13. Kul med Litteraturmagazinet, det verkar hända mycket där 🙂 Grattis till förändringen!

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: