Starkt Maja

Jag har lyssnat på de två första sommarprogrammen och visst var Jonas Gardell bra, hans historia om hur han mötte Meryl Streep var till exempel vansinnigt rolig, men dagens program med Maja Ivarsson var något av det starkaste och ärligaste jag hört. Kanske inte just så mycket sex, men en hel del droger och rock ’n’ roll. Och en hel del baksida, det vi inte ser men kanske anar. I Majas fall var det en lärare som såg och senare en flickvän. Alla behöver någon som räddar en ibland, som ser det vi inte vill att någon ska se.

Lyssna på Maja Ivarssons sommarprogram nu. Rätt in i hjärtat och dessutom med grymt bra musik!

4 reaktioner på ”Starkt Maja”

  1. Monica McPherson

    Stark berättelse av en stark och imponerande kvinna! Härligt att det har gått så bra – trots allt Maja drabbats av i livet! Otroligt att hon inte har låtit något knäcka henne och att hon kompenserat med att ha så mycket kul också…

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: