Sommarens romaner

9113051164

Det var länge sedan jag läste något av Marian Keyes, men boken om mamma Walsh som heter Familjen Walsh A-Ö lockar. Den ges ut i av Norstedts i maj.

I maj kommer också Sami Saids andra bok Monomani och då jag älskade debuten vill jag självklart läsa den. Förlaget är Natur & Kultur.

Lineup av Jonas Terning kan vara flipp eller flopp, men en roman som utspelar sig i Manly måste jag nog ändå läsa. Ges ut av Forum förlag 15 maj.

Lite spanskt i sommar under semestern i just Spanien vore fint. Care Santos skriver i De gömda rummen om ett konstmuseum i Barcelona, en muralmålning och en mumifierad kvinna. Albert Bonnier Förlag 11 juni.

Och bergen svarade är Khaled Hosseinis tredje bok på svenska och jag vill definitivt läsa. De ges ut av Wahlström & Widstrand 20 juni.

Zadie Smiths nya bok NW ges ut av Albert Bonniers Förlag 21/6. Det ser jag fram emot.

 

 

5 reaktioner på ”Sommarens romaner”

  1. Åh jag köpte NW när den kom i höstas, jag lyckas bara inte ta tag i att läsa den. Är nog lite rädd att jag inte ska klara den på engelska, varför vet jag inte…

    1. Det skulle kunna bli en bok som är bättre i teorin än i praktiken, men jag gillade Vita tänder och lockas av londonskildringen.

  2. Kul att du ska ge Lineup ett försök. Har du bott i Manly? Då kommer du garanterat känna igen miljöerna. Hoppas på flipp!

    1. Nej, inte bott där men varit där. Gillar Australien, men är lite skeptisk till surftemat. Kommer säkerligen ge den en chans ändå.

      1. A, då förstår jag din skepticism. Det är mycket surf, såklart, men jag har försökt fånga backpackerlivet med. Den där speciella känslan som infinner sig när allting bara är tillfälligt, och vilka konsekvenser det får. Sen är det mycket Australien också 🙂

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: