En social marsutmaning

Jag kör ingen direkt läsutmaning i mars, utan en mer social sådan. Jag känner att jag har gömt mig lite i min bloggbubbla och inte deltagit direkt i samtalen som pågår runt om hos er mina fellow bokbloggare. Det bästa med just bokbloggare är annars att det blir trevliga diskussioner i kommentarfälten, något som skolbloggare inte är lika bra på. Där pågår samtalen främst på twitter och sådana är också trevliga.

Jag känner dock att jag vill bidra till att kommentarsfälten lever och utmanar mig i mars att kommentera fem olika bloggar varje dag. Inte fem inlägg hos samma bloggare alltså, utan just fem bloggar. Gärna bloggar där jag inte kommenterar så ofta, men läser desto mer.

Är det ett löfte? Nej kanske inte, men helt klart en målsättning. Vad säger ni, är ni med? Det känns som om det är fler än jag som behöver hjälp att vakna ur vinterdvalan.

Vi ses snart i ett kommentarfält nära dig!

33 reaktioner på ”En social marsutmaning”

 1. Tänkte bättra mig på det jag också. Börjar nu 🙂

  Ibland är det bara så krångligt att lämna en kommentar när man måste skriva in en massa mail osv och ibland till och med logga … då drar jag mig lite.

   1. Visst förstår jag att folk vill hålla sina kommentarsfält så spamfria som möjligt, men som ni beskriver, det finns en brytpunkt när man inte bara stänger ute spam, utan kväver samtalet också. Och det är ju synd.

   1. Det är ju ofta lättare att kommentera om annat än böcker och läsning. Min utmaning får bli att diskutera böckerna lite mer!

 2. Känner också att jag fastnat lite i en bubbla, ska också bli bättre på att kommentera det jag läser!

 3. Ja, jag är med fast jag tjuvbörjat lite känns det som….har kommenterat mer än jag brukat sista tiden.
  Så jag är på redan på G alltså……

 4. Jag är absolut på, det är en sådan sak som jag ofta tänker att jag borde bli bättre på. Och tänkt vilka trevliga kommentarsfält vi får om en stor del av oss börjar tänka så här?!

  1. Den här tiden på året är jag i det närmaste en zombie och mer i år än annars, men har som mål att vakna till liv.

 5. Bra tänkt. Jag ska också försöka kommentera mer. Kommenterar nästan aldrig trots att jag ju läser så många bra inlägg och får så många bra tips.

  1. Mer kan man inte göra. Insåg till min förskräckelse att jag missade att göra inlägg på min skolblogg i söndags och därmed torskade på #blogg100. Inte bra.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: