Läser just nu

Århundradets märkligaste kärlekshistoria? Det är en underdrift. Clares och Henrys förhållande i Tidsresenärens hustru framstår som okomplicerat i jämförelse. Mycket, mycket bra än så länge!

 

 

Jag, En av David Levithan ges ut av X-publishing.

6 reaktioner på ”Läser just nu”

 1. Tänk vad tiden går tycker det var nyss vi var på mässan o minglade bland böcker o försökte få ihop våra ”dater” med varandra…

  Det e kul att se ditt namn dyka upp lite var stans o jag tänker att nu måste jag kika in hos dig o se vad du har att erbjuda. Får nog säga att jag blev sugen på att pröva Davids bok för kärlek kan man ju inte få för mycket av…

  Men nu kommer det jag hade tänkt att göra när jag klickade in hos dig o det var att jag har fått förslaget av olika förlag att jag borde länka mina inlägg hos olika bokförsäljare typ Adlibris. Fast det e ju bara det att jag inte vet hur jag ska göra men nu är det så att mitt inlägg om Annakarin Thorburns bokreleasfest skulle passa under ditt inlägg hos just Adlib.
  PL. kan du säga hur man gör för att få in sin länk vid berörd bok.

  Kramis från en som inte har satt in sig i de nya sättet att blogga, det med Gilla knappar har jag inte heller fått kläm på./Tusen tack i förskott från Pockethexan själv som ser fram emot nästa ”date” under kommande mässa…

  1. Har du registrerat din blogg hos Twingly? Gör det annars så kommer dina länkar att synas på t.ex. Adlibris.

   Jag tycker mycket om den här boken. Mycket annorlunda. Hoppas jag hinner läsa ut den idag!

   Hoppas allt är bra med dig!

  1. Det är liksom samma, men ändå helt olika. Mycket problematiskt förhållande och bra bok. Försöker få ihop ett inlägg, men det är svårt.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: