Jag älskar mitt bibliotek

Och extra mycket gör jag det när jag möts av följande meddelande:

Skärmavbild 2013-01-06 kl. 23.08.05

Här ska reserveras! 🙂

21 reaktioner på ”Jag älskar mitt bibliotek”

  1. Va!? Aldrig hört talas om att det kostar något att reservera.. Har kanske haft tur med bibliotek då, för jag reserverar lite för mycket ibland.

  2. I Uppsala har jag aldrig behövt betala för reservationer, vilket är otroligt skönt. Fick nästan en chock när jag flyttade ner till Dalby (utanför Lund) och insåg att det KOSTADE PENGAR att reservera. Förstår inte varför just denna tjänst kostar pengar. Anser de att det tar upp för mycket av bibliotekariernas tid eller vadå?

    1. Möjligen om de behöver skicka mellan bibliotek, som någon skrev, då kanske själva frakten kan kosta. Men att bara stå i kö för att få låna verkar lite konstigt att ta betalt för. Skönt att slippa.

  3. Vi har inte heller längre någon avgift när man reserverar. Hur bra som helst tycker jag. Innan var det väl för att betala portot.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: