Hur böckerna hittade till O

Att få recensionsexemplar är lyxigt helt klart. Förra året bestod 38% av mina lästa böcker av just sådana. Jag lånade 27%, köpte 21% och fick respektive bytte några få exemplar.

I år har jag delat på böcker jag lånat på bibliotek och privat. I övrigt använder jag samma varianter. Det handlar om de böcker jag läst i år, inte om de böcker som tagit sig in i mitt hem.

Skärmavbild 2012-12-30 kl. 20.38.15

 

Något fler recensionsexemplar har det blivit och en del av dem fick jag under 2011. Några böcker jag fått 2012 är fortfarande olästa och kommer att hamna i 2013 års statistik.

Jag har lånat fler böcker från biblioteket, hela 29.3% och köpt i princip exakt lika mycket som förra året. Tillsammans med de böcker jag lånat från andra uppgår de lånade böckerna till mer än 30%. Det är jag nöjd med.

 

 

3 reaktioner på ”Hur böckerna hittade till O”

  1. Hehe börjar ana att bokbloggen blivit en statistikblogg 😉 Skämt åsido, riktigt intressant att få lite mer svart på vitt vad det är man faktiskt läser, geografisk spridning osv. Du verkar ha stenkoll! Själv är det huller om buller i min hjärna hehe

    1. Tacka datorn för det. Hade jag inte skrivit upp det jag läst hade jag aldrig kommit ihåg. Men nu är det snart statistiklugn…

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: