enligt O

Tankar från en bokberoende

Hur böckerna hittade till O

Att få recensionsexemplar är lyxigt helt klart. Förra året bestod 38% av mina lästa böcker av just sådana. Jag lånade 27%, köpte 21% och fick respektive bytte några få exemplar.

I år har jag delat på böcker jag lånat på bibliotek och privat. I övrigt använder jag samma varianter. Det handlar om de böcker jag läst i år, inte om de böcker som tagit sig in i mitt hem.

Skärmavbild 2012-12-30 kl. 20.38.15

 

Något fler recensionsexemplar har det blivit och en del av dem fick jag under 2011. Några böcker jag fått 2012 är fortfarande olästa och kommer att hamna i 2013 års statistik.

Jag har lånat fler böcker från biblioteket, hela 29.3% och köpt i princip exakt lika mycket som förra året. Tillsammans med de böcker jag lånat från andra uppgår de lånade böckerna till mer än 30%. Det är jag nöjd med.

 

 

Föregående

När jag läste 2012

Nästa

Läsåret 2012

3 kommentarer

  1. Hehe börjar ana att bokbloggen blivit en statistikblogg 😉 Skämt åsido, riktigt intressant att få lite mer svart på vitt vad det är man faktiskt läser, geografisk spridning osv. Du verkar ha stenkoll! Själv är det huller om buller i min hjärna hehe

    • Tacka datorn för det. Hade jag inte skrivit upp det jag läst hade jag aldrig kommit ihåg. Men nu är det snart statistiklugn…

  2. Vadå Recex? 🙂

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: