Hur håller jag kvar det?

Hemma igen efter en skön ledighet. En del regn även i Fuengirola tyvärr, men vi har ändå fått några soliga dagar och ungarna hann bada i såväl pool som hav. Havet gick dessutom utmärkt att bada i med kläder i regn också ska tilläggas.

Jag har hittat min försvunna läslusten och efter två minst sagt mediokra läsmånader redan klämt nio böcker i november. Det känns bra. Nu klurar jag på hur jag ska behålla läslusten resten av året trots en massa jobb och plugg och annat som tar tid.

Jag har massor av böcker som jag vill läsa, så tillgången är definitivt inget problem. Tror att jag behöver slita mig från slösurfandet på kvällarna och faktiskt komma i säng i tid. Det kan ge en del lästid.

Nu ska jag svara på era kommentarer och läsa runt lite för att se vad ni haft för er när jag varit borta.

Vi ses snart i en kommentar nära dig!

1 reaktion på ”Hur håller jag kvar det?”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: