Chambers om röster

Jag måste ge Aidan Chambers rätt. När jag lyssnade på honom för nästan exakt ett år sedan,  att de flesta hör det de läser i huvudet, men jag påstod att jag absolut inte gör det. Jag hade fel. Det är nämligen så att jag definitivt hör det jag läser när jag läser på engelska. Texten hörs som en röst i mitt huvud, som om jag högläste för mig själv. Speciellt i inledningen av en bok, då jag ännu inte kommit in i språket.

Just nu läser jag The Poison Tree av Erin Kelly och den där rösten i mitt huvud är faktiskt ganska trevlig att lyssna på. Och boken då? Jo då, den verkar lovande. Jag får vibbar från såväl Tana French, som Gillian Flynn. Bokbabbel lovar också DHH-vibbar och då kan det bli om möjligt ännu bättre.

Risken är väldigt stor att jag skiter fullständigt i att plugga idag och istället läser, läser och läser.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: