Idag är det varmt och intensivt!

Det blev en seg start på dagen efter en ganska sen, men trevlig kväll. Lyxigt att sova i stan! En kort sväng trilla Bokbloggarrummet, där minglade i princip var avslutat, blev det i alla fall.

Klockan tolv hade jag äran att ta emot Forma Books Blogaward. Fick fint diplom och blommor tillsammans med Tonårsboken. Kändes verkligen jättekul! Lite mässnurr med maken och lunch med honom och mina föräldrar blev en skön paus. Mässgolvet är verkligen helt galet idag. Ändå har jag gjort precis tvärtemot vad jag planerat och gått där en del. Shoppade lite i Galagos monter, trots att jag inte skulle köpa något idag. Tänk så det kan bli!

Nu är det dags för dagens första och enda seminarium!

 

2 reaktioner på ”Idag är det varmt och intensivt!”

  1. Synd att jag missade prisutdelningen på Forma Books Blogawards. Var där en timma försent. Trängdes med alla andra människor.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: