Torsdagen in retrospect

Så var första mässingen över. Sitter och väntar på bussen hem till förorten. Det blev en tidig kväll, då morgondagen blir väldans lång.

Jag började dagen som lärare. Släppte mina elever strax före halv 12 och tog bussen in till stan. Vid ingången till mässan sprang jag på Henrik Elstad och Ingerun-Boktjuven. Vi lyckades hitta några andra bloggare och åt lunch inne på mässan.

Några seminarium hann jag med. Först ett om novellsamlingen Het, som jag ännu inte läst och rodnar lite vid tanken på att läsa. Jag gillade verkligen seminarier och ska definitivt läsa, trots att jag kanske är för pryd för det.

Seminarium två kan ni läsa om på bloggen, dock utan länkar. Det blir överkurs under mässdagarna känner jag. Inlägg kan jag producera, kanske till och med några mer genomtänkta, men inte så organiserade att jag bjuder på länkar.

Lite snurr på mässgolvet, några i köp och sedan kort och intensivt med Peter James. Blev väldigt sugen på att läsa vidare i serien om Roy Grace, som bitit sig fast hos sin skapare mer än vad som var tänkt från början.

En kort paus hos ambassadörerna och lite laddning på telefonen blev det innan det var dags för mingel. Det blev en sväng hos Printz Publishing och ett glas vin hos Brombergs. Därefter en snabb middag med Bokmania, Ord och inga visor-Jessica, Eli-Kerstin och Linda på What you readin.

Mingel hos Bokhora var dagens sista stopp. Mycket trevligt! Det är så kul att få ansikten på alla blogg- och twitterbekanta.

Nu blir det Horunge på väg hem och sedan direkt i säng. Det är en dag imorgon med och då ses vi!

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: