Idag firar enligt O 2 år

Det var i juli 2010 som jag bestämde mig för att köpa en domän och flytta min blogg. Jag dumpade Lilla O efter 1,5 år och parkerade mig istället här. Samtidigt blev bloggen en mer renodlad bokblogg än tidigare, ett beslut jag är väldigt glad att jag tog. I två år har jag nu bloggat enligt O, då det första riktiga inlägget publicerades den 21 juli 2010. Jag har svårt att tänka mig ett liv utan bloggen och alla de fantastiska människor jag träffat genom den. Aldrig trodde jag att jag skulle bli så här totalt biten.

En bloggfödelsedag ska ju uppmärksammas, men jag kommer att ägna dagen åt att fira min 7-årige son istället. Dags för kalas för den delen av släkten som var på semester när han fyllde år.

Det är ni som får en present idag då jag lottar ut  Mercurium av Ann Rosman.

För att få lotter vill jag att du kommenterar inlägget, skriver om tävlingen och länkar hit och/eller delar på Facebook och/eller Twitter.

Ni har en vecka på er och på lördag drar jag en lycklig vinnare.

Det blir fler tävlingar under dagen, så håll ögonen öppna!

 

 

32 reaktioner på ”Idag firar enligt O 2 år”

  1. Grattis till finaste bloggen! Önskar dig en riktigt härlig dag!

    Ps. Jag har läst Mercurium så räkna inte med mig i utlottningen. Jag tyckte att berättelsen om Metta var mycket intressant och önskar lycka till till en annan lycklig vinnare

  2. Stort grattis till bloggfödelsedagen! Någon bingo blev det inte för mig även om det var nära, då jag fick ihop Wennstam, Djebar och Roth. Har nästan läst Malmsten också, men nära skjuter ingen hare… Ha en skön lördag!

  3. Stort grattis till bloggen och sonen. Jag hoppar över utlottningen denna gången då jag redan vunnit Mercurium i en annan utlottning 🙂

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: