Välkomna

Jag tröttnade lite på Lilla O. Egentligen inte på bloggen i sig, men på det lite undergivna alias som inte riktigt känns bekvämt längre. Nu blir det nu blogg på ny adress. Vad ni ska kalla mig? O går bra, eller Linda som är det jag heter. Som ni vill.

Trots att mycket är nytt på ytan är det mesta sig likt. Tanken är dock att det här ska bli en ännu mer renodlad bokblogg, vilket även Lilla O faktiskt varit de senaste månaderna. Enligt den undersökning jag gjort bland dem så läste där ville de flesta ha lite blandning kvar. Något inlägg om skolan och eller annat som jag tycker förtjänar uppmärksamhet kommer det alltså att bli även framöver. Svårt att hålla sig nu så här i valtider.

Lite nygamla inlägg kommer det också bli. Tänkte köra en snabbrepris av Bokfrågornas ABC för er som inte hade möjlighet att hänga på förra gången, eller inte orkade hela vägen. Jag kommer då att länka till er som svarade förra gången. Ett par bokstäver i veckan är tanken. Troligen tisdag och fredag.

En helt ny utmaning kommer det att bli senare i höst på onsdagarna.

Tanken är att det ska bli några extra recensioner under helgerna och då kommer jag att reprisera från min gamla blogg. Hoppas att det är okej även för er som är trogna läsare. Tänker att det är det smidigaste sättet att flytta över de recensioner jag är extra nöjd med och de böcker jag gillar bäst.

Så välkomna alla gamla och nya läsare. Hoppas att ni ska trivas!

14 reaktioner på ”Välkomna”

 1. Vilken fin blogg du har fått! Och inte nog med det: du har dessutom fått ett förnamn och en bild 🙂
  Det sistnämnda skulle jag också vilja ha ”modet” att skaffa men att få en bild som jag skulle bli så nöjd med att jag till och med skulle kunna publicera den kommer att ta några år är jag rädd. Jag har nämligen en våldsam allergi för kameror och det brukar också skina igenom på de kort jag fastnar på.

  1. Lyckades faktiskt bara hitta en bild där jag inte hade en unge i knät eller i håret eller på huvudet eller…ja du fattar. Urvalet var därför ganska magert.

 2. Spännande med bloggflytt!
  Jag letar fortfarande efter en bild utan barn i håret och som jag dessutom ser nästan normal på.

 3. Vilken fin blogg du har här! Din förra var jättebra och i och med att de båda har en stor sak gemensamt (du!!) så kommer jag följa även denna blogg och gilla den massor!!

  Kul att du kör Bokfrågornas abc igen, så jag kan haka på från början 🙂

 4. Här är verkligen jättefint, ser fram emot att följa bloggen här också och är övertygad om att jag kommer få lika många roliga och informativa läsupplevelser i framtiden 🙂

 5. Jag fortsätter följa bloggen även efter flytten (jag tyckte hemskt mycket om den när den var Lilla O och är säker på att jag fortfarande kommer att göra det nu!)Förra gången var jag inte med på Bokfrågornas ABC alls, trots att jag många gånger läste på din blogg och funderade på vad jag skulle svara skrev jag aldrig något om det. Därför ser jag fram emot att vara med den här gången, och är glad att du kör dem igen! 😀

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: