enligt O

Tankar från en bokberoende

Ett pepparkakscitat

I dessa dagar då jag bär och packar alla mina böcker för att flytta dem från rum som ska renoveras, till andra rum som bara ska befinna sig i kaos ett tag, passar detta citat från Sara Pepparkaka bra:

Jag är inte så jättesentimental när det gäller böcker, jag kan vara nöjd med att läsa en biblioteksbok och lämna tillbaks den, jag behöver inte nödvändigtvis äga boken. (man skulle inte tro det när man ser min bokhylla, men det är ju faktiskt så att mina böcker skulle fylla hela vårt hus om jag hade ett behov av att äga allt jag läser)

Föregående

Ett svårt val

Nästa

En charmig historia

4 kommentarer

  1. Men, ja! Vilken härlig blogg jag hamnade i. Nu hoppas jag bara på att du och jag har liknande smak, jag börjar med “When God a rabbit”!

  2. Det är lite jobbigt att samla ihop alla sina ägodelar, inte minst böckerna.. Hoppas du får många fina bokhyllor efter renoveringen!

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: