En väldigt konstig fråga

Jag förstår inte riktigt frågan i veckan bokbloggsjerka måste jag erkänna. Annika vill nämligen att jag berättar om en bok som står på min önskelista just nu. En? Hm, det är i det närmaste omöjligt för mig att begränsa mig i vanliga fall när det handlar om att välja ut en enda liten bok och den här gången är det definitivt helt ogörbart. Däremot kan det vara ett bra tillfälle att göra en shoppinglista inför sommaren och då blir det pocket för hela slanten, eller kanske excess som är ett format jag börjar få smak för.

Deckare funkar bra på sommaren och jag har ännu inte läst något av Anders de la Motte, [geim] kanske vore något.

Chic-lit hör också sommaren till och då väljer jag The (Im)Perfect girlfriend av Lucy-Ann Holmes, då jag gillade hennes förra bok skarpt.

Klassiker är det tänkt att jag ska läsa i sommar och då ligger Breakfast at Tiffanys av Truman Capote bra till.

Älskar – Hatar av Jenny Downham skulle jag också gärna läsa.

Det får räcka med fyra böcker, för om sanningen ska fram har jag olästa böcker i hyllan som räcker hela sommaren.

 

 

 

4 reaktioner på ”En väldigt konstig fråga”

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: