Har surfat runt iBooks

Fick ett tips av Bokbiten om att Novellix rear ut vissa noveller till 5kr/styck på iBooks. Självklart var jag tvungen att klicka mig dit och självklart var jag tvungen att köpa några. Förutom Ett dockhem till Strindbergsutmaningen blev det noveller av Unni Drougge, som jag aldrig läst något av, Cilla Nauman, vars novell ska handlar om en lärare och Wille Crafoord, för att jag är lite nyfiken på hur han skriver.

När jag ändå bläddrade runt laddade jag ner ett gratisexemplar av Kallocain, som jag tänkt läsa hur länge som helst och At fault av Kate Chopin, då jag älskade The Awakening när jag läste den för många år sedan.

Om jag behöver fler böcker? Ointressant i sammanhanget.

Har förresten just läst ut James Freys Sista testamentet. Fascinerande bok om en fascinerande gestalt. Det kommer att ta lite tid att samla tankarna kring den.

Näst på tur är Själamakerskan av Michela Murgia.

Vad läser du denna lååånga helg?

 

6 reaktioner på ”Har surfat runt iBooks”

 1. Det får man ju kalla för fynd! Själv håller jag på med upplösningen av Kampen om järntronen.

 2. Började på Middlesex av Jeffrey Eugenides igår kväll. Den kräver sin uppmärksamhet, så det blir nog bara den jag läser i helgen.

 3. Jag har kommit ca 250 sidor i ”Allt är i rörelse” av Ulf Lundell. (Får hela tiden för mig att den heter ”Allt löser sig”.)
  Den är pratig, lundellsk och ibland är huvudpersonen Joar en knappt förklädd författare. Fast jag vill veta hur det går, så jag fortsätter. Jag ska inte skriva exakt vad jag vill veta för då avslöjar jag för mycket för den som eventuellt tänkt läsa.
  Sedan undrar jag hur du hann läsa tolv böcker (var det det?) i april. Men å andra sidan verkar de flesta bokbloggare hinna läsa otroligt många böcker. Jag läser långsammare efter depressioner för ett antal år sedan, och är lite avis på alla snabbläsare.
  Ha lite sköna läsdagar, på balkongen, i soffan, på altanen eller var du nu läser bäst.

  1. Tack för din kommentar. Det var länge sedan jagläste Lundell. Tror den senaste var En varg söker sin flock. Visst är det skönt med en lång helg. Jag läser mycket och snabbt, men mycket för att jag har små barn och är hemma rätt mycket kvällstid.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: