En fysisk omöjlighet

Mitt arbetsrum var inte så lugnt idag så jag satte mig på biblioteket med min dator. Självklart gick jag därifrån med tre böcker.

6 reaktioner på ”En fysisk omöjlighet”

  1. Haha, ja, det är faktiskt en fysisk omöjlighet.=) Artighetsreglerna har jag varit sugen på länge också, Shopaholic-boken tyckte jag faktiskt inte om. Ändå läste jag fortsättningen. Skyller på hjärnsläpp.:) John greenboken är jag förstås också sugen på. Förstår dig med andra ord fullständigt.

    1. Har egentligen inga höga förväntningar på Shopoholic, men vill ha den läst. De andra två har jag dock skyhöga förväntningar på. Kan vara farligt.

  2. Tycker alla tre ser lockande ut, har läst någon av Shopaholicböckerna men bara sett filmen av den här.

    1. Har läst annat av Kinsella, men aldrig någon shopoholic-bok. Det känns som att det hör lite till allmänbildningen att göra det.

  3. Åh, men sådär är det ju alltid. 🙂 Man ska bara lämna tillbaka en bok på bibblan och kommer ut med en hel famn nya böcker. Det går liksom inte att motstå!

    1. De är så vansinnigt bra på att skylta på mitt bibliotek att jag aldrig kan motstå! Skulle kunna låna böcker varje dag, men det är knappast hållbart. Just nu har jag dock mest barnböcker hemma.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: