Världsbokdagen 2012

Sedan 1995 firas Världsbokdagen den 23 april. Så också i år. Jag ska bära med mig ett gäng böcker till skolans bokbyte, prata lite extra om läsning med eleverna och äta middag med bokklubben Bokbubblarna. Förhoppningsvis blir det också lite fler inlägg än vanligt, men jag har inte hunnit förbereda så många som jag tänkte från början.

Hur firar du Världsbokdagen?

9 reaktioner på ”Världsbokdagen 2012”

  1. Jag har missat detta! Eller jag vet ju att det finns något som heter världsbokdagen men jag kan aldrig komma ihåg när sådant är. Pinsamt, pinsamt måste nog fila på ett inlägg om hela saker.

    1. Det är lite samma för mig. Vet att dagen finns, men glömmer alltid när den är. Kanske dags att skriva in den i min kalender och fira lite mer nästa år.

  2. Även här blir det bokcirkel med dubbla böcker att diskutera i kväll! Kan tyvärr inte låtsas att det är världsbokdagen till ära, det blev en lycklig slump 🙂

  3. Idag har vi övat till föreställingen som ska ske på teatern imorgon. Så tyvärr har Världsbokdagen inte fått nån uppmärksamhet alls. Jag har bara hunnit läsa Hasse Hoppar för ettorna på läsgruppen. Själv tänker jag fira med att läsa ut Efter mörkrets inbrott av Haruki Murakami.

  4. Jag har tyvärr inte firat så mycket, MEN i lördags firade jag Alfons Åberg 40 år genom att gå på Stockholms Stadsmuseums utställing om just Alfons. Trevlig utställning för de mindre barnen och deras föräldrar

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: