Gult var det här

Förra året läste jag 164 böcker. Det är ganska mycket. Jag har botaniserat i mina hyllor och insett att jag skulle kunna bli instängd här hemma i ganska många månader och inte vara utan nya böcker att läsa. De olästa i hyllorna räcker nog inte riktigt ett år, men mer än ett halvår.

Dagen till ära har jag letat fram några böcker jag absolut vill läsa, men som väntar tålmodigt i hyllan. Gemensamt för dem är att de alla är böcker jag ville läsa bums när jag köpte eller fick dem. Än så länge har detta bums inte infunnit sig.

5 reaktioner på ”Gult var det här”

  1. Wallraff vill jag också läsa (har jag tänkt ganska länge, men av någon anledning blir det aldrig av – som vanligt).
    Den dagen min dotter blev galen läste jag förra året och tyckte (hemskt nog) att den var lite långtråkig.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: