Blir det påskekrim i år?

Rubriken är Bokhoras fredagsfråga från igår och mitt spontana svar blir, ”skojar du?”. Jag är inne i en deckarperiod, det var länge sedan sist och tror nog att den håller i sig över påsken också. Just nu läser jag Svikaren av Katarina Wennstam och därefter blir det troligen Skuggsida av Belinda Bauer och kanske hinner jag med även Till offer åt Molok av Åsa Larsson.

Jag har nyss läst Paradisoffer av Kristina Ohlsson och den rekommenderar jag i påsk, trots att det inte är en klassisk deckare.

10 reaktioner på ”Blir det påskekrim i år?”

  1. Jag har väntat på Skuggsida, men ännu har jag inte sett röken av den. Paradisoffer väntar, den blir nästa. Påskekrim är ju ett måste!

  2. Naturligtvis blir det en deckare, det läser jag ju året runt 🙂 Vilken det blir har jag inte bestämt riktigt än, jag har otaliga att välja mellan. Kanske är det dags för Hungerelden, fortsättningen på Kråkflickan.

  3. Blir nog lite deckare för mig också i påsk, trots att jag inte är den största deckarslukaren direkt. Fick ett infall och köpte Till offer åt Molok igår. Trots att det inte var pocket…

  4. Självklart blir det en deckare eller flera till påsk, det är ju det enda jag läser 🙂

    Skuggsida har jag läst och den är inte riktigt lika bra som Mörk jord men det är bra nära. Den fick mig att raskt klicka hem bok tre Finders Keepers…

    Paradisoffer står i bokhyllan och väntar på sin tur.

    Just nu håller jag på att läsa Virals av Kathy Reichs och den är riktigt bra.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: