Här läser jag helst

Kulturbloggen utmanar oss att visa vår bästa läsplats och jag gör ett försök.

Egentligen drömmer jag om en varm sommardag då jag kan läsa utomhus i en solstol. Gärna vid havet så att jag kan njuta av det när jag lyfter blicken från boken.

Än så länge håller jag mig inomhus. Trädgården ser inte så lockande ut.  Jag har visserligen invigt min solstol där, men bara en kort stund och då med en filt över mig. Det funkar också.

I helgen har jag dock läst i soffan som är den enda någorlunda kaosfria platsen i huset.

Som alltid finns kaoset nära i form av ungarnas leksaker och tvätt som torkar på de mest oväntade ställen. Då gäller det att fokusera på vad som händer på boksidorna och inte runt omkring.

Var läser du helst?

6 reaktioner på ”Här läser jag helst”

  1. Helst läser jag på balkongen men där är ännu lite för kallt och så har jag ännu inte skaffat möbler dit 😉 (Har i alla fall åkt och tittat på sådana idag). Överhuvudtaget utomhus vår- och sommartid. Här hemma gillar jag att sitta i köket med fötterna vilande på en stol framför mig och med det inkommande ljuset från fönstret bakom mig.

  2. Oftast läser jag i sängen, men på sista året har jag även upptäckt att det funkar rätt bra att sitta i soffan och läsa, men sängen är fortfarande favoritplatsen.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: