Det här är inte okej Annika

Nu ger jag dig ett virtuellt presentkort värt 1000 kr. Vilka böcker skulle ligga i din korg när du väl har kommit fram till kassan?

Du kan inte göra så här Annika. Det funkar faktiskt inte. Jag ska inte köpa några böcker. Inga alls. Att då locka mig att klicka runt och leta böcker är inte okej. Vet du hur konstiga dessa internetbokhandlar är? Det händer ganska ofta att böcker liksom bara kommer hem till mig, trots att jag är tämligen säker på att jag bara tittat lite på dem.

Nu ska jag inte köpa några böcker. Men om. Om jag skulle göra det så skulle jag köpa:

Döda dem alla av Salim Bachi

En bit av mig fattas av David Levithan

Syskonmakaren av Lisa Jewell

Easter Parade av Richard Yates

Everything changes av Jonathan Tropper

Älskarinnorna av Elfriede Jelinek

Ett landskap/Jaget och världen av Birgitta Trotzig

Svikaren av Katarina Wennstam

Ett 9/11-tema, en excess-premiär, några återseenden, en pluggbok, en efterlängtad och en rad böcker andra bokbloggare inspirerat mig att pröva.

Tänk att få ett sådant här presentkort på riktigt. Tänk om någon som snart firar sin fantastiskt viktiga 38-årsdag kunde få något litet sådant. Det räcker med ett litet.

Och förresten, om det skulle komma hem några böcker i min brevlåda den närmaste tiden från någon internetbokhandel så skyller  jag på dig Annika. Bara så du vet.

11 reaktioner på ”Det här är inte okej Annika”

  1. Jag har inte prövat heller. Blir lite snål, då pocketversionen är så mycket billigare. Blir dock lite sugen att testa t.ex. Jewell som är ny just nu.

 1. Jag tror också jag ska skylla på Annika ifall det av en händelse skulle råka sig så att det kommer böcker till mig från en internetbokhandel.

 2. Jag blev så sugen på att köpa böcker så jag beställde faktiskt två. Fast det var inga böcker som fanns på min lista, utan sådan jag hittade på andras listor. Också Annikas fel 🙂

  1. Det är något visst med att köpa böcker. Andra kanske shoppar kläder eller inredningsprylar för att muntra upp sig, men för mig är det alltid böcker.

 3. Liiite, liiite taskigt är det ju att locka alla oss oskyldiga att gå in på nätaffärerna och drömma. Det är ju så lätt att frestelsen blir för stor! 😉

 4. Haha jag håller helt med, det var inte snällt att lura in oss och låtsasshoppa….
  Exess är jag också lite nyfiken på, men det faller på att dom är dyrare än vanliga pocket, då är det inte värt det.

 5. En utmaning som jag både vill ha och är rädd för! Nu kan jag inte låta bli att börja klicka mig runt bland bokhandlarna för att se vad jag skulle köpa för om jag hade ett presentkort på 1000 kr!

 6. Vilken bra beställning! Har läst Easter parade och gillade mycket. Blev sugen på Jewells senaste och det spännande formatet.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: