Jag måste varit ovanligt grinig den dagen

Veckans bokbloggsjerka handlar om en bok alla verkar älska, men som du inte alls förstod storheten med.

Finns det någon bok som har fått översvallande recensioner men som du själv absolut inte tyckte om?

Alla verkar absolut älska boken med det omöjliga namnet Guernseys litteratur- och potatisskalspajssällskap och självklart trodde jag att jag skulle göra detsamma. Visst låter det lockande med en bok som andra menar är så underbart fantastisk?

Tyvärr höll jag inte med alls. Jag tyckte det var en ointressant, tråkig historia befolkad av platta karaktärer som jag inte brydde mig om det minsta. Jag läste ut boken, det gjorde jag, men har så här i efterhand inte ett enda minne av läsningen. Mer än att jag suckade mig igenom den.

Så här skrev jag om den i min gamla blogg:

Läste just ut Guernseys litteratur- och potatisskalspajssällskap av Mary Ann Shaffer och hjälp vilken tråkig bok det var. Satte en tvåa på den men det var en väldigt svag sådan. Nu är jag visserligen inget fan av brevromaner, men den här var tråkig även jämfört med andra böcker i samma stil. Läste den egentligen mest för att titeln är så rolig, men det var väl det enda roliga i hela boken. Om den inte varit så lättläst hade jag inte läst ut den. Undvik!

2 reaktioner på ”Jag måste varit ovanligt grinig den dagen”

  1. Jag gillade den 🙂 Tyckte att det var intressant med en för mig okänd historisk miljö och gillade bokreferenserna.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: