Nu är det knökfullt i stafetten

Jag vet att klockan inte är mycket, men jag kommer att redan nu stänga anmälan till Bloggstefetten på torsdag. Nu kommer det att publiceras ett inlägg varje halvtimme, någonstans i bloggosfären, under hela dygnet. Då jag ska hinna läsa och länka till alla får jag fullt upp. En rolig sysselsättning dock, då det är många deltagare med olika sorters bloggar. Ni som fått en tid kommer nu att få ytterligare ett mail med hela tidsschemat och om det inte behöver göras några ändringar i det publiceras det här redan imorgon.

7 reaktioner på ”Nu är det knökfullt i stafetten”

  1. Vad spännande, det låter. En annan kommer att ha fullt upp med att hänga med och läsa allt men roligt blir det. Himla kul initiativ! 🙂

  2. Håller med om att detta kommer att bli görskoj! 🙂 En fråga bara: måste man publicera sitt inlägg EXAKT på det klockslag man har fått tilldelat sig, eller går det bra att publicera sitt inlägg på sin blogg tidigare än så?

    1. Helst ungefär då så att man som läsare kan följa inläggen runt bland bloggarna. Men hellre tidigare än senare i alla fall. Mina inlägg om era inlägg kommer att följa schemat dock.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: