Dags att börja summera 2012

Det blev i alla fall lite lättare att göra en vettig topplista över 2011 efter att ha valt ut ett gäng kandidater i den perfekta topplistan. Då valde jag i bästa melodifestvalanda en som gick direkt till final och två som gick till andra chansen. I år blir det en eller två till final varje månad och en eller två till andra chansen. Max 4 böcker under en och samma månad alltså, men jag lovar inte att jag inte kommer att tänja på reglerna vid behov.

I januari blir det följande böcker som placerar på listan:

Till final:

Liten parlör för älskande, David Levithan

Tistelblomman, Amanda Hellberg

Till andra chansen:

Vi håller på med en viktig grej, Sara Hansson

Tunisian girl, Lina Ben Mhenni

 

2 reaktioner på ”Dags att börja summera 2012”

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: