Om jag rabblar kanske det funkar

I år ska jag bara köpa böcker på bokrean som jag verkligen behöver, vill ha och garanterat kommer att läsa, i år ska jag bara köpa böcker på bokrean som jag verkligen behöver, vill ha och garanterat kommer att läsa, i år ska jag bara köpa böcker på bokrean som jag verkligen behöver, vill ha och garanterat kommer att läsa, i år ska jag bara köpa böcker på bokrean som jag verkligen behöver, vill ha och garanterat kommer att läsa, i år ska jag bara köpa böcker på bokrean som jag verkligen behöver, vill ha och garanterat kommer att läsa, i år ska jag bara köpa böcker på bokrean som jag verkligen behöver, vill ha och garanterat kommer att läsa, i år ska jag bara köpa böcker på bokrean som jag verkligen behöver, vill ha och garanterat kommer att läsa, i år ska jag bara köpa böcker på bokrean som jag verkligen behöver, vill ha och garanterat kommer att läsa, i år ska jag bara köpa böcker på bokrean som jag verkligen behöver, vill ha och garanterat kommer att läsa, i år ska jag bara köpa böcker på bokrean som jag verkligen behöver, vill ha och garanterat kommer att läsa, i år ska jag bara köpa böcker på bokrean som jag verkligen behöver, vill ha och garanterat kommer att läsa, i år ska jag bara köpa böcker på bokrean som jag verkligen behöver, vill ha och garanterat kommer att läsa, i år ska jag bara köpa böcker på bokrean som jag verkligen behöver, vill ha och garanterat kommer att läsa, i år ska jag bara köpa böcker på bokrean som jag verkligen behöver, vill ha och garanterat kommer att läsa, i år ska jag bara köpa böcker på bokrean som jag verkligen behöver, vill ha och garanterat kommer att läsa, i år ska jag bara köpa böcker på bokrean som jag verkligen behöver, vill ha och garanterat kommer att läsa, i år ska jag bara köpa böcker på bokrean som jag verkligen behöver, vill ha och garanterat kommer att läsa, i år ska jag bara köpa böcker på bokrean som jag verkligen behöver, vill ha och garanterat kommer att läsa, i år ska jag bara köpa böcker på bokrean som jag verkligen behöver, vill ha och garanterat kommer att läsa, i år ska jag bara köpa böcker på bokrean som jag verkligen behöver, vill ha och garanterat kommer att läsa, i år ska jag bara köpa böcker på bokrean som jag verkligen behöver, vill ha och garanterat kommer att läsa…

 

 

…äh, vem försöker jag lura egentligen.

14 reaktioner på ”Om jag rabblar kanske det funkar”

  1. Ja vem försöker du lura : )

    Tycker efter en snabbtitt att årets bokrea verkar vara lite mer lovande än den varit de senaste åren.

  2. Oj, du tror väl inte att det hjälper? Nä, bästa sättet att bli av med en frestelse är att falla för den. Det tänker jag göra 🙂

  3. Det brukar jag också försöka intala mig varje år när bokrean närmar sig, men jag bryter det varje år 🙂

  4. detta år ska jag INTE köpa böcker på bokrean! Hemskt va?? föredrar att köpa på min födelsedag (men då kanske rean fortfarande består) Jag har bestämt mig för bokköpstopp, i första hand fram till födelsedagen men målet är att inte köpa flera böcker efter födelsedagen. Jag ska ta en kvarttal i taget och beta igenom alla min hyllvärmare!

  5. Undrar om det där mantrat verkligen är det bästa i så fall. Att övertyga sig själv om att man verkligen behöver, vill ha och garanterat kommer att läsa en bok brukar väl inte vara så svårt?

  6. eller som dina barn verkligen behöver, vill ha och garanterat kommer att läsa? Det är iaf min strategi för att ta mig igenom rean utan att köpa på mig dåligt samvete-böcker. Kokböcker får man också handla hur många som helst – nästan

    Håller med om att det är mkt roligare att gå i affärer än att handla på nätet vid detta tillfälle.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: