Trevligt med bokbrunch!

Trots att det blev färre än planerat på bokbloggarbrunchen igår var det riktigt, riktigt trevligt. Trevligt sällskap, god mat och mycket boksnack. Som What you readin? sa är det ibland extra trevligt att träffa nya människor, eller personer man  känner lite lagom, som man delar ett gemensamt intresse med. Att inte behöva prata om det som stressar i livet, eller lyssna till andras problem med det ena eller det andra. Vi pratade bara om bok- och bloggrelaterade ämnen. Någon liten kort mening om skola och jobb, men väldigt lite.

Marias Bokliv, …och dagarna går samt Hanneles Bokparadis har jag träffat förr, men Olika sidor och Boktjuven var dock nya, trevliga bekantskaper. Av den förstnämnda fick jag med mig ett par böcker av Stephen King som ju är med i min Boktolva i år. Baksidetexterna lovar gott tycker jag.

Jag hade självklart glömt kamera, men Hannele och Boktjuven har lagt ut fina bilder.

Med tanke på alla magsjukor och förkylningar som satte stopp för flera andra att närvara får vi väl ta en ny träff när vabruari är över. Då är det dessutom inte filmfestival.

4 reaktioner på ”Trevligt med bokbrunch!”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: