enligt O

Tankar från en bokberoende

Det finns ett liv efter jul…

Visst är det så att  vi alla första ska njuta av december och en välbehövd ledighet, men jag vill ändå redan nu så ett litet januarifrö hos er. På vår eminenta bokklubb i torsdags pratade vi om bokbloggarträffar och att vi gärna vill ha en i Göteborg.

Boka därför redan nu 29 januari för en brunchträff i böckernas tecken.  Jag är ingen brunchspecialist men har förslag på två ställen, Incontro för att få lite bokmässevibbar eller  SoHo för att det troligen är lätt att sitta lite mer avskilt och är ganska centralt. Att ses klockan 12 är lagom på båda ställen.

Har ni andra förslag får ni gärna bidra med dem. Hänger ni på? Någon bindande anmälan behövs inte förrän några dagar innan, men hojta gärna till redan nu om ni tycker att det skulle vara kul att komma.

 

 

Föregående

Lucka nummer 4 Sandra Gustafsson

Nästa

Lucka nummer 5 Lillebror O

19 kommentarer

 1. Klart det skulle vara kul, centralt är ju bra för mitt lokalsinne 😉

  • Mässan hittar du kanske till annars? Till SoHo kan jag rita en karta, eller valla dig från stationen.

 2. Bokar in det datumet direkt! Tar tåget ner till Götet

 3. jag vill med!

 4. Jag vill absolut vara med – kan ordna gruppguidning från stationen om det skulle vara svårt med lokalsinnet 😉

  • Det är bra Anna! Vi får väl spika stället senare. Har du prövat något av dem? Kanske SoHo är bäst ändå?! Kan vara lite bullrigt på Incontro, men maten ska vara grym.

   • Jag röstar på SoHo, där har jag inte ätit brunch men annat som var mycket gott. Jag får väl slänga på mig min gamla Paddantröja och agera turistguide för alla som vill. Nemas problemas…

 5. Jag kan verkligen tänka mig att ta tåget upp. Måste kolla upp datumet lite noggrannare bara…!

 6. Jag vill med 😀 Soho har en trevlig lokal däribland en matsal med boktema 😉 Finns också tillgänglig om guidning behövs. Ska också försöka locka med mig min bloggkollega.

  Ps. Har nu publicerat ditt tips på bloggen nu.

 7. Bea

  Bummer! Krockar med lillemans 4-års kalas som jag inte gärna kan smita ifrån… Ritz är tips på ett annat ställe med bra sittplatser och stor brunch.

  • Tack för tipset! Synd att det krockar med något som är så svårt att komma ur.

 8. Jag är på, ska nog inte guida dock… Inte världsbäst på att hitta rätt…

 9. Jag vill gärna vara med men vet inte riktigt om jag kan, ska kolla upp det och återkomma när jag har bättre koll. Vore väldigt roligt!

 10. Jag kommer gärna, låter hur trevligt som helst!

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: