Lucka nummer 5 Lillebror O

Idag ska Lillebror O gästblogga här. Han älskar att babbla, men inte på beställning. Det blev ganska korta svar och det tog lång tid att dra dem ur honom. Håll tillgodo med femte ”luckan” från en bestämd femåring.

 

Vad är det bästa med julen?

Julklappar är det bästa. Och att leka med kusinerna.

Hur firar du?

Hos farmor och farfar, sen vet jag inte.

Vilken bok vill du ha i julklapp?

Den svarta Starwarsboken vill jag ha. Den vita önskar Storebror sig, så den behöver inte jag önska mig. Eller så önskar jag mig den andra med klistermärken. Sen önskar jag mig Mio min Mio om vi får läsa den, får vi det mamma?

Vilken bok tycker du att andra barn borde få i julklapp?

Bröderna Lejonhjärta tycker jag är spännande. Den läser vi nu.

Vad önskar du dig mer än böcker?

Ett ljussvärd som lyser blått och något gosigt och mjukt djur.

 

 

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: