Det finns ett liv efter jul…

Visst är det så att  vi alla första ska njuta av december och en välbehövd ledighet, men jag vill ändå redan nu så ett litet januarifrö hos er. På vår eminenta bokklubb i torsdags pratade vi om bokbloggarträffar och att vi gärna vill ha en i Göteborg.

Boka därför redan nu 29 januari för en brunchträff i böckernas tecken.  Jag är ingen brunchspecialist men har förslag på två ställen, Incontro för att få lite bokmässevibbar eller  SoHo för att det troligen är lätt att sitta lite mer avskilt och är ganska centralt. Att ses klockan 12 är lagom på båda ställen.

Har ni andra förslag får ni gärna bidra med dem. Hänger ni på? Någon bindande anmälan behövs inte förrän några dagar innan, men hojta gärna till redan nu om ni tycker att det skulle vara kul att komma.

 

 

19 reaktioner på ”Det finns ett liv efter jul…”

    1. Det är bra Anna! Vi får väl spika stället senare. Har du prövat något av dem? Kanske SoHo är bäst ändå?! Kan vara lite bullrigt på Incontro, men maten ska vara grym.

      1. Jag röstar på SoHo, där har jag inte ätit brunch men annat som var mycket gott. Jag får väl slänga på mig min gamla Paddantröja och agera turistguide för alla som vill. Nemas problemas…

  1. Jag vill med 😀 Soho har en trevlig lokal däribland en matsal med boktema 😉 Finns också tillgänglig om guidning behövs. Ska också försöka locka med mig min bloggkollega.

    Ps. Har nu publicerat ditt tips på bloggen nu.

  2. Bummer! Krockar med lillemans 4-års kalas som jag inte gärna kan smita ifrån… Ritz är tips på ett annat ställe med bra sittplatser och stor brunch.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d