Flickan och bokbloggarträffen

Igår var det jobb som övergick i personalfest som gällde. Mycket jobb, planerande och röjande. Trevlig lunch och efter jobbet lite bubbel med bästa kollegan. Och så avslutningsfest. En ganska lugn sådan. Lyckades få en del tyska boktips av bibliotekarien som älskar det tyskspråkiga temat. Hoppas på bra tips.

Ni förstår nu alltså varför inlägget om måndagens trevliga bokbloggarträff inte publicerades igår. Men nu kör vi.

På Qué Pasa samlades i måndags elva kvinnor i olika åldrar. Många lärare måste jag säga, men mest var vi självklart där som bokbloggare.

Följande damer fanns på plats:

…and then there was Beatrix

Hanneles Bokparadis

Idas bokblogg

Läsdagboken 2011 Mind the Book

Marias Bokliv

Massor av ord

…och dagarna går

What You Readin?

 

Och jag tror att de två Annorna som just nu är utan blogg snart kommer att trilla dit. Trevligt att träffa dem hur som helst.

Trevligt sällskap

 

God mat och lite vin.

Och så bokbyte så klart.

Mina fynd

Note to self: Kör några platsbyten nästa gång. Nu hann jag prata med nästan alla, men det kommer ju fler tillfällen.

Note to self 2: Det här måste vi göra om. Definitivt! Och då kanske under en helg så att de som bor lite längre från Göteborg kan delta.

5 reaktioner på ”Flickan och bokbloggarträffen”

  1. Håller med alla ovan – tack för i måndags, kul att träffa alla, måste göras om! Håller också med om att det kan vara bra med nån form av ”speed-read-dating”.

  2. Ja, jag röstar starkt för fler träffar då jag hoppas på att kunna vara med! Kanske kan jag få med mig någon mer från Dantes också i så fall. 🙂

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: