Vad som hänt sista månaden

Nu slutar snart terminen och samtidigt med det kör Annika säsongsavslutning på trevliga Bokbloggsjerkan. Frågan lyder som följer.

Vilken bok är den bästa du har läst den senaste månaden?

Om vi går en månad tillbaka och tittar på min läsning är det lätt att se att lästiden varit begränsad, liksom energin. Detta beror självklart på att de sista veckorna på vårterminen är galet intensiva. Extra så i år då jag också har dead-line på min lärobok precis efter midsommar.

Någonstans i månadsskiftet hade jag en kort period av läsflyt, men mest har det varit trögt, trögt, trögt. Roligast har varit att stifta bekantskap med flera författare av grafiska romaner och det är också inom denna genre som jag hittade månadens bästa bok. Den heter Prins Charles känsla och är skriven av Liv Strömquist. Galet, galet bra!

Nu vill jag bara att det ska bli lite lugnare så att jag kan sätta tänderna i alla fantastiskt lockande böcker som ligger i högar här hemma. Efter midsommar, då jäklar!

3 reaktioner på ”Vad som hänt sista månaden”

  1. Den bäste boken jag läst den senaste månaden måste vara ”Den dagen min dotter blev galen” av Michael Greenberg.

  2. Jag känner mig helt off när det gäller grafiska romaner och ska jag vara ärligt vet jag knappt ens vad det är 🙂

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: