Bokåtervinning 2.0

Jag hade tänkt sluta köpa böcker under några månader och vad passar då bättre än att köra en ny omgång Bokåtervinning. Det är snart ett år sedan förra gången.

Reglerna är enkla. För att delta bidrar du med minst 10 böcker till potten. Du lägger upp din lista på bloggen och mailar länk till inlägget till mig, alternativt din lista.

Listan ska innehålla titel, författare, format och skick.

När du lagt upp din lista är det bara att klicka runt hos andra som deltar i återvinningen och tinga böcker.

Den som skickar boken står för portot och ansvarar också för att bokens skick motsvarar beskrivningen. Det skulle kunna bli så att du får fler böcker än du skickar eller tvärtom, men jag tror att det jämnar ut sig. Det blir i alla fall lättast så här.

Den här gången tänker jag mig ett gemensamt startdatum den 2 maj och sedan kan nya deltagare sälla sig till skaran allt eftersom om intresse skulle finnas.

Vad tror ni? Vill ni hänga på?

 

Uppdatering:

Skriv gärna om Bokåtervinningen redan nu i er blogg om ni vill. Det funkar också att lägga upp listor på de böcker du vill byta bort redan nu. Glöm dock inte att själva huggsexan om böckerna inte börjar förrän 2/5, visserligen teoretiskt redan 00.01.

 

24 reaktioner på ”Bokåtervinning 2.0”

 1. Jag tycker detta låter mycket intressant. Ska kolla om jag har tio böcker att undvara, så återkommer jag sen. Funkar det?

 2. Vilken osis att jag precis har lagt ut ett inlägg om utlottning av sju böcker 🙂

  Hur länge håller bokåtervinningen på?

  1. Tills böckerna är slut, eller tills intresset tar slut. Jag skänker gärna en bok som utbyte om jag får någon av dina. Hojta till när du ser listan bara!

 3. Låter som en bra idé! Skall ha en inventering i helgen. Jag håller ju på med en utlottning av en deckare i månaden, men skall nog få ihop några till. Återkommer med bestämt besked.

 4. Jag vill absolut vara med i år igen. Gjorde ju faktiskt några byten förra året. Får se om jag hittar några böcker som jag kan tänkas skiljas från 🙂

 5. Jag vill vara med! Tillkännager min lista under morgondagen, för man behöver inte vänta tills den 2:a med listan va?

 6. Låter som en bra deal tycker jag!

  Förresten vad hände med bokalfabet 2.0 denna vecka eller har jag missat något?

 7. Jag vill nog också vara med även i år. Ska inventera under helgen så får jag se hur mycket böcker jag vill bli av med 🙂

 8. Jag hänger gärna på om det inte är för sent. Gör i ordning min lista under dagen och återkommer!

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: