Tematrio – Bokreafynd

Ärligt talat har jag rätt kasst minne, så jag är inte helt hundra på vilka böcker som verkligen hittat hit under bokrean, men många gamla beställningar finns lagrade hos både Bokus och Adlibris.

Jag är dock helt säker på att jag köpte Kärleksdikter i urval av Per Wästberg på rean för många år sedan. En av de bästa samlingarna jag läst, med ett bra och ibland udda urval. Rekommenderas.

Barnboken Moki cyklar jorden runt av Marc Boutavant med underbara, färgglada illustrationer köpte jag på rean 2009 och den är en stor favorit hos grabbarna O. Jag har dessvärre fortfarande inte fattat hur han får med sig cykeln till alla avlägsna platser, men det är kanske en petitess i sammanhanget.

En fin anteckningsbok från Finistère som faktiskt finns på rean i år också. Fina anteckningsböcker kan man aldrig få för många av.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: