Första beställningen

Egentligen behöver jag inte en enda bok till, men det är svårt att stå emot bokrean nu när det finns så lättillgänglig på nätet.

Här är min beställning. Den första.

Efter att ha läst Oscar Waos korta, förunderliga liv om Rafael Leonidas Trujillo var jag självklart tvungen att beställa Bockfesten.

Jag har också beställt Det dom inte sa: om hur jag blev feminist av Lisa Lindén, som verkar vara en intressant bok att leta argument i.

Jag har aldrig läst något av Aino Trosell och klickade därför hem En gränslös kärlekshistoria för nätta 19 kronor.

Hetero av Sandra Dahlén köpte jag för det annorlunda och uppfriskande perspektivet.

Spill måste jag såklart ha, trots att den faktiskt inte lockar direkt när jag läser om den. En sådan snackis måste prövas.

Älskade syster av Joyce Carol Oates slank också ner.

Grabbarna får ett par älvböcker som jag troligen aldrig skulle köpt om jag haft döttrar. Tala om dubbelmoral.

5 reaktioner på ”Första beställningen”

  1. Det är svårt att stå emot bokrean. De där älvböckerna är så oerhört populära. Det är dock aldrig någon kille som lånat dem på det biblioteket där jag jobbar. Ska bli intressant att höra vad grabbarna tycker 🙂

  2. Min femåring (tjej) har börjat läsa älvböcker och jag tycker nog de är bättre än förväntat. Ingen större litterär klass, men helt ok att ljuda sig igenom som första läsupplevelse.

  3. Förresten, tack för tipsen till bokrean. Nog för att jag har tittat själv, men av någon anledning låter det mycket mer lockande när någon annan tipsar…

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: