enligt O

Tankar från en bokberoende

Mycket läsvärda noveller

Nu har Chimamanda Ngozi Adichies novellsamling The thing around your neck äntligen kommit på svenska. Den heter då Det där som nästan kväver dig och ges ut av Albert Bonniers Förlag. Jag brukar inte älska noveller, men det här är en synnerligen välskriven samling som jag dessutom lärde mig massor av. Ngozi Adichie kan verkligen konsten är lära ut utan att bli det minsta tung eller tråkig.

Läs min recension här.

Och en från DN här.

GP och Aftonbladet recenserar också.

Föregående

Första beställningen

Nästa

Lite lästips i reatider

2 kommentarer

  1. Den var riktigt bra, höll på att bota min novellskräck oxå 🙂 Jag är alltid lika imponerad över författare som kan väva in så mycket lärdom utan att det tar överhanden. Adichie är en sådan författare!
    http://joanna-ochdagarnagar.blogspot.com/2011/02/det-dar-som-nastan-kvaver-dig.html

  2. Jag har också läst och gillat 🙂

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: