Snorig men tydligen vacker

Mitt minne är inte alltid vad det borde vara och därför är det hög tid att tacka för awarden jag fick av Eli läser och skriver för flera veckor sedan. Jag kom ihåg det då Klok som en bok gav mig en. Just en Beautiful blogger award känns extra kul (och lite, lite ironiskt) just idag då jag har snor både högt och lågt. Inga fler detaljer nödvändiga eller?

Nu till uppgifterna. Först ska jag berätta sju saker om mig själv och jag inspireras lite av de frågor som Klok som en bok använde sig av.

1. Jag har ställt min klocka lite före så att jag ska komma i tid. Funkar så där.

2. Jag är grymt bra på att komma ihåg ansikten och får ofta för mig att jag känner folk som jag bara stått bredvid i bankomatkön. Det kan ställa till det lite.

3. Namn funkar däremot inte lika bra, i alla fall inte i längden. De namn jag inte behöver försvinner bort, men ge mig en klass på 2o så kan jag namnen efter en kvart eller så. Yrkesskada antar jag.

4. Vi bränner våra sista föräldradagar i Thailand under sex veckor i vinter. Den 5/1 drar vi och då kan ni följa hos här.

5. Vi lägger en stor del av våra besparingar på resor och så har vi jordens fulaste kök också.

6. Jag, eller vi rättare sagt, drömmer om att bo utomlands en period. De svenska skolorna på Ko Lanta och i Fuengirola hade inte varit fel.

7. Min spärr mellan hjärnan och munnen funkar inte alltid så bra, men jag säger sällan något som jag inte kan stå för, även om jag ibland kan chocka till och med mig själv.

Och så sju bloggar. Jag har dålig koll på vilka som fått och vilka jag glömt. Egentligen skulle jag vilja fega ur och köra en ”ingen nämnd ingen glömt variant” men då kanske ni missar bra bloggar och det vore väl synd?!

Eva-Cecilia har jag följt sedan starten och vi har väldigt lik boksmak vilket betyder att jag får bra tips från henne.

…och dagarna går är en blogg där Joanna skriver om bra böcker. Hon är också en väldigt social bokbloggare och det uppskattar jag mycket.

Jag har återupptäckt Bokmania tack vare bokmässan och twitter. En bra och välskriven blogg om böcker med kvalitet.

Ord och inga visor tillhör också de bloggar jag återupptäckt tack vare twitter. Det sociala där gör det ännu roligare att läsa vad som skrivs på bloggen.

Böcker, böcker, böcker är en blogg jag upptäckt de senaste månaderna. Den har funnit sedan i somras och börjar verkligen hitta en egen stil.

Bokbloggande lärare är vanliga och Cinnamon Books är en av dem som jag följer med glädje. Mycket böcker och lite lärartouch ger en lagom blandning.

You’re no different to me kallar Morrica sin blogg och det är också hennes motto. Hon beskriver sig själv som ”en liten tant på äventyr i en stor värld” och hon skriver tänkvärt och fyndigt om skolpolitik och annat. Någonting säger mig att du tycker att sådana här förtäckta kedjebrev är krafs Morr, men jag vill ändå uppmärksamma dig!

Så, reglerna är enkla i detta skepp som kommer lastat med lite beröm i vintermörkret. tacka artigt i ett inlägg där du berättar sju saker om dig själv och lämnar lite fina, värmande ord till sju andra bloggare som du tycker förtjänar lite extra uppmärksamhet.

7 reaktioner på ”Snorig men tydligen vacker”

  1. Men åh vad skönt att få åka iväg så länge, hela familjen tillsammans! Hoppas ni får en underbar resa!

    Jag har en bekant som precis kom hem från Thailand efter att ha haft en månads föräldraledigt där med sin dotter. De verkar ha haft hur mysigt som helst.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: