enligt O

Tankar från en bokberoende

Böcker jag ser fram emot del 2

Temat för dagens trio är galet långa titlar. Jag är svag för det måste jag erkänna.

1. Vad avlägsna vi ser ut man kan knappt tro att det är vi av Emil Boss beskrivs som “en lyrisk text om kropp, text och tid”. Boken är hans debut och utkommer på Albert Bonniers förlag den 14 januari.

2. Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli trött är egentligen en väldigt knäpp titel, men jag gillar den lika fullt. Alex Schulman har skrivit boken och det är Piratförlaget som ger ut den. Första recensionsdag 26 januari.

3. Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag är det klockrena titeln på Sara Ohlssons debutbok som ges ut av Gilla böcker i mars. Låter som en riktigt läsvärd bok!

Föregående

Mina favoritdeckare del 2

Nästa

Bonus på Y

2 kommentarer

  1. Nytt ar, ny bokfold! Jag har massor att se fram emot!
    Jag har dessutom lanserat en ny lasutmaning, vore det nagot?

  2. Sara Olssons bok har verkligen en suverän titel! Låter smo en prima bok också, lär ju köpa in den till jobbet.;)

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: