Tematrio – Film

Lyran snorar och snörvlar liksom jag och vill därför ha filmtips. Det ska hon få!

1. Tillsammans är man mindre ensam är en fantastisk bok av Anna Gavalda, men faktum är att det också är en väldigt bra film. Underbara skådespelare som Audrey Tautou och Guillaume Canet. Vacker och långsam, men samtidigt både rolig och gripande. Se den!

2. Ännu en bokfilm är Sjöfartsnytt som är en underbar film som inte liknar någon annan. Kevin Spacey är riktigt bra som mannen som förlorar sin fru och flyr till Newfoundland.  Rhys Ifans gör en härlig biroll och såväl Judi Dench som Juliane Moore är också riktigt bra. Jag gillar stämningen och den vackra miljön. En riktig pärla!

3. Looking for Eric är bra oavsett om du gillar fotboll eller inte.  Ken Loach kan konsten att gestalta människor på ett helt igenom ärligt sätt. Här berättar han om den misslyckade och olycklige Eric som söker stöd hos sin idol Eric Cantona i en fantastisk film.

1 reaktion på ”Tematrio – Film”

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: