enligt O

Tankar från en bokberoende

En bra blogg…

…reder sig själv! Jag befinner mig i Spanien, men det kommer att dyka upp en del inlägg trots allt. Däremot kan jag inte lova att jag kommer att kunna godkänna eller besvara några kommentarer, men lämna dem gärna ändå!

I väskan finns ett rejält gäng böcker och jag vågar lova att det vankas en del recensioner när jag kommer hem. Har inte haft så mycket läsro det senaste utan mest duttat runt. Ska bli skönt att hinna landa ordentligt i några dagar!

Föregående

När festen är över

Nästa

Bokfrågornas ABC del 17

9 kommentarer

 1. Va mysigt det låter! Njut av Spanien, vi reder oss själva så länge 😉

 2. Vad skönt det låter! Hoppas du får en underbar liten semester med mycket läsning.

 3. Meh, nu vill jag ju veta vad du tog med dig för semesterläsning!

  Hoppas du får en skön resa!

 4. Åh vad nice, njut av solen och böckerna! 🙂

 5. Så sant som det är sagt!
  Njut av värme och sol. Så får du berätta var i Spanien du var när du kommer hem – och vilka fantastiska böcker du läste.

 6. Så härligt med en höstsemester till solen! Njut ordentligt och återvänd med nya krafter och bokrecensioner 🙂

 7. Önskar dig en riktigt skön semester!

 8. Vad nice! Ha det så skönt och känn dig varmt välkommen tillbaka när det är så dags :).

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: